Τα νεα μας - thefittingroom.gr

YOU WILL NEVER WIN, IF YOU NEVER BEGIN!

Θέλεις να ξεκινήσεις γυμναστική αλλά θέλεις και το δωράκι σου; Στο The Fitting Room έχεις κάθε λόγο για να ξεκινήσεις σήμερα κιόλας!

Αρκεί να επιλέξεις το πρόγραμμα προπόνησης που σε ενδιαφέρει μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου 2016 και εμείς σου κάνουμε δώρο άλλο μισό!

Με την αγορά δηλαδή ενός πακέτου 20 επισκέψεων, σου κάνουμε δώρο άλλες 10 επισκέψεις! Το ίδιο και με τις συνδρομές: Αν π.χ. αγοράσεις μια 3μηνη συνδρομή, έχεις δώρο 1,5 μήνα επιπλέον!

Μην αγχώνεσαι αν πλησιάζουν οι γιορτές και πρέπει να λείψεις, η συνδρομή σου “παγώνει” και μεταφέρεται, όπως και οι επισκέψεις, για Ιανουάριο!

Τηλεφώνησε μας σήμερα στο 210 72 54 310 και κλείσε την δοκιμαστική σου προπόνηση!
______________________________________________________________

Όροι και προϋποθέσεις προσφοράς:
– Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2015 και μόνο για νέα μέλη.
– Από την προσφορά εξαιρούνται τα ομαδικά προγράμματα καθώς και η 6μηνη συνδρομή.
– Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η προπληρωμή κάθε πακέτου επισκέψεων ή συνδρομής.

Μέχρι να έρθουν ξανά τα κολλητά στην μόδα, πέρασε μια βόλτα από το The Fitting Room!

Με τα αερόβια προγράμματα (Vacu Power και Cross Training) γυμναστικής του The Fitting Room, καις το περιττό λίπος και εξαφανίζεις μια για πάντα το ενοχλητικό “σωσιβιάκι” που σε ταλαιπωρεί. Αν μάλιστα προσέξεις λίγο και την διατροφή σου, τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά!

Επειδή η γυμναστική στο σπίτι κρύβει παγίδες… Έλα στο The Fitting Room να δεις πως γίνεται!

γυμναστικη

Είναι αποδεδειγμένο ότι για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα στην γυμναστική, πρέπει να υπάρχει καθοδήγηση από κάποιον που γνωρίζει. Αν δοκιμάσεις να γυμναστείς μόνος ή στο σπίτι, στην πρώτη δυσκολία που θα αντιμετωπίσεις ή με το που νοιώσεις κούραση, πιθανόν να τα παρατήσεις.  Έτσι όμως δεν γίνεται δουλειά.

Σκοπός ενός γυμναστή είναι να σε διορθώσει, να σε εμψυχώσει και να σου κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον. Χωρίς πιθανούς τραυματισμούς ή άλλες “παγίδες”…

Πρότεινε το The Fitting Room σε έναν φίλο ή μια φίλη σου και κέρδισε 3 δωρεάν προπονήσεις!

Μας αρέσει να μιλάς στους φίλους σου για το The Fitting Room.

Αν, μάλιστα, μας τους φέρεις ή τους πεις να περάσουν εκ μέρους σου και κλείσουν κάποιο πακέτο επισκέψεων ή μηνιαία συνδρομή, εσύ κερδίζεις 3 δωρεάν επισκέψεις στο επόμενο πρόγραμμα της επιλογής σου!

Καλό; Ξεκίνα να μιλάς για το The Fitting Room!

Είσαι νέα μαμά και δεν έχεις που να αφήσεις το μωράκι σου για να πας γυμναστήριο;

Το πρόβλημα κάθε νέας μαμάς που θέλει να γυμναστεί, είναι που θα αφήσει το μωράκι της για να ξεκλέψει λίγο χρόνο για το γυμναστήριο.

Στο The Fitting Room αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα αφού μπορείς να έχεις το μωράκι σου μαζί σου κατά την διάρκεια της προπόνησης και έτσι όλοι να είναι ευχαριστημένοι!

The Fitting Room, το πιο mother and baby friendly γυμναστήριο!

Είσαι σίγουρη οτι έχεις κανονίσει τα πάντα για τον γάμο σου;

Μήπως ξέχασες εκείνα τα παραπανίσια κιλάκια που ταλαιπωρούν εσένα και τα ρούχα σου… Μην ανησυχείς, στο The Fitting Room μπορούμε να σε βοηθήσουμε να κλείσεις το φερμουάρ και να προλάβεις να αποκτήσεις το σώμα που πάντα ονειρευόσουν, ειδικά την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σου, χάρις σε προγράμματα μελετημένα ειδικά για άμεση απώλεια λίπους και πόντων.